ŠVČ. JĖZAUS VEIDO NOVENA - V diena


Įžangos malda

O Švenčiausioji Trejybe, užtariant Švč. Mergelei Marijai, kurios siela buvo perverta skausmo kalaviju dėl dieviškojo Sūnaus kančios, - mes prašome Tavęs padėti mums atlikti šią atsiteisimo noveną kartu su Jėzumi, vienijantis su visais Jo skausmais, meile ir visišku atsidavimu. Mes prašome visus angelus ir šventuosius užtarti mus kalbančius šią noveną, Švč. Trejybės: Tėvo, Sūnaus ir Šventosios Dvasios garbei. Amen



Penkta diena

Leisk man išgirsti džiaugsmo ir linksmybės žinią, -kaulai, kuriuos išvarginai, tepradžiunga. Nugręžk savo veidą nuo mano nuodėmių ir panaikink visas mano kaltes.
(Psalmė 51,10 -11).

Malda
Švč. Jėzaus Veide, Šventasis Dievo Atvaizde, kokia didi yra tavo kantrybė žmonijai, koks nesibaigiantis yra tavo atlaidumas. Mes esame nusidėjėliai, tačiau Tu myli mus. Tai suteikia mums drąsos. Dėl savo Švč. Veido ir palaimintosios Trejybės garbės, išklausyk mus ir atsiliepk.
Marija, mūsų Motina - užtark mus. Šventasis Juozapai, melski už mus. Vardan savo brangiausiojo Kraujo ir Švč. Veido nuopelnų, išklausyk, o Jėzau mūsų prašymus [ ... ] Atleisk ir pasigailėk.

Malda Šv. Juozapui
Brangusis Šv. Juozapai, įsūnyk mus kaip savo vaikus, rūpinkis mūsų išganymu, prižiūrėk mus dieną ir naktį, gelbėk mus nuo nuodėmių, išprašyk mums kūno ir sielos tyrumą, bei maldingumo dvasios. Užtark mus pas Jėzų ir išprašyk šventumo dvasios, nuolankumo ir savęs atsižadėjimo taip pat liepsnojančios meilės Jėzui esančiam Švč. Sakramente ir švelnios ir nepaliaujamos meilės Marijai, mūsų Motinai. Šv. Juozapai, būk su mumis gyvenime, būk su mumis mirtyje, leisk išvysti Jėzų, mūsų gailestingąjį Išganytoją.

Tėve mūsų. Sveika Marija. Garbė Dievui.
O kraujuojantis Veide, o Dieviškasis Veide - Tau amžina garbė, šlovė ir gyrius. (3 k)

Komentarai

Rašyti komentarą