3 MINUTĖS GAVĖNIAI - Pelenų penktadienis


DIEVO ŽODIS

Iz 58, 1–9a– Ar pasninkas, kokį aš mėgstu, ne štai kas: nuimti neteisės pančius, atleisti jungimo virves, paleisti kankinamuosius, sugriauti bet kokį jungą, dalyti alkstantiems duoną, priglobti pastogės neturintį vargšą, aprengti matomai nuogą ir likimo valiai nepalikti brolio?
Mt 9, 14–15– Argi gali vestuvininkai gedėti, kol jų tarpe yra jaunikis? Ateis diena, kai jaunikis bus atskirtas nuo jų, ir tada jie pasninkaus

BAŽNYČIOS ŽODIS

8. Kai siela, išdavikiškai elgdamasi, pati save išduoda, taip praradusi turėtą dvasinę šilumą, tegul nuosekliai ištiria, dėl kokios priežasties tai atsitiko, ir į šią priežastį tegul nukreipia visas savo pastangas bei pasiryžimą, nes buvusios šilumos negalima sugrąžinti kitaip, kaip tik per tas pačias duris, per kurias ji išėjo.
9. Pradėję gręžtis ir atsiskirti nuo pasaulio bei stengdamiesi ugdyti dorybes, be jokios abejonės, tai darome per prievartą ir jaučiame sielvartą, bet padarę pažangą nustojame dėl to sielvartauti ir mums ima atrodyti, kad tų dorybių vis per mažai, o kada kūniškas gudravimas bus nugalėtas meile dorybėms, tuomet dorybės bus ugdomos su džiaugsmu ir dieviška ugnimi.
10. Kartą manęs pasauliečiai klausė: „Kaip mes, gyvendami su žmonomis ir apipinti pasaulietinių rūpesčių, galėtume prisiliesti prie tobulo krikščioniško gyvenimo?“ Aš jiems atsakiau: „Viską, ką tik galite daryti gero – darykite, nieko nesmerkite, nevokite, nemeluokite, prieš nieką nesididžiuokite, niekam neturėkite neapykantos, neapleiskite bažnytinių susirinkimų, vargstančiajam būkite gailestingi, nieko negundykite, nesikėsinkite į svetimą garbę ir savo žmonoms būkite ištikimi. Jei taip elgsitės, tai būsite netoli nuo dangiškosios karalystės.“
Šv. Jonas Klimakas

MALDA

Gailestingiausias Jėzau, visuomet linkęs mūsų pasigailėti ir mums atleisti, žiūrėk ne mūsų nuodėmių, o mūsų pasitikėjimo begaliniu Tavo gerumu. Priimk mus į savo gailestingiausios Širdies buveinę ir neišleisk mūsų iš jos per amžius. Meldžiam Tave dėl tos meilės, kuri jungia Tave su Tėvu ir Šventąja Dvasia.

DIENOS ŠVENTASIS
Šv. Dievo Jonas, vienuolis – laisvas minėjimas

Šv. Dievo Jonas gimė 1495 m. Portugalijoje, mirė 1550 m. Granadoje. 1539 m. atsivertė šventai gyventi. Globojo ligonius, ypač turinčius psichinę negalią, steigė ligonių slaugytojų vienuolijas.

Komentarai

  1. Meilė niekada nepasiduoda, nepraranda tikėjimo, visada yra viltinga ir ištveria visomis aplinkybėmis. Suteikiu Dievui visą šlovę, kad į mano gyvenimą atvedė daktarą Igę Ajayi, padėjusį susigrąžinti žmoną, dėl kurios išsiskyriau vieneriems metams. Buvau paskutinis žmogus žemėje, kuris pripažino faktą, kad burtai egzistuoja arba veikia, tik tada, kai buvau nukreiptas pas daktarą Ige Ajayi, internete, kuris padėjo tiek daug žmonių savo galingais burtais. Neturėjau kitos išeities, kaip tik pabandyti, nes praėjus 3 mėnesiams po skyrybų buvau pažemintas savo darbo vietoje dėl depresijos, nes nežinau, ką daryti, kad ją susigrąžinčiau, bet ačiū Dievui šiandien, kad pasinaudojo Dr. Ige Ajayi, kad atgaučiau savo laimę ir meilės gyvenimą per 48 valandas. Praėjusią savaitę čia buvau paaukštintas atgal į savo pareigas ir esu čia, kad pasidalinčiau savo patirtimi su šiuo žmogumi, vardu daktaras Ige Ajayi. Nežinau, ką tu išgyveni šiandien, bet žinok, kad bet kurioje situacijoje visada yra išeitis. Dr. Ige, taip pat rengia loterijos burtus, kad pakeistų jūsų sėkmę loterijoje; loterijos sėkmės burtai, norint pakeisti savo matematinį mąstymą, naudojant numerologiją, kad tiksliai nuspėtų loterijos laimėjimo skaičius. Sėkmės loterijos burtai, kurie pakeis jūsų dvasinį mąstymą, kad galėtumėte laimėti milijonus loterijoje. Neribotas laimėjimas naudojant sėkmės loterijos burtus. Jei norite, kad azartinių lošimų burtai neutralizuotų ir panaikintų visus burtus ir šešiolika prieš jūsų lošimo sėkmę, gaukite vieną iš mano galingų lošimo varžovų lošimo burtų. darbo burtai, burtai nutraukti skyrybas, burtai išgydyti bet kokias ligas, apsaugos burtai, burtai tapti sėkmingu, turtingu ir galingu teismo teisingumo burtai E.T.C. Visi, ieškantys tikro burtininko, turėtų susisiekti su dr. Ige Ajayi adresu: drigeajayi@gmail.com Taip pat galite jam paskambinti Whatsapp telefonu +234(81)-3003-5939

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą